161112 Anders – Fler uppdateringar från vår tour i Skottland 29/9 – 10/4, 2016.

Dag 4 – Söndag 2/10, vi checkar ut från vårt B&B och strosar runt lite längst stranden i det fantastiska höstvädret med sol och klarblå himmel. Trist att vi missade packa med shortsen. Vi passar på gå ytterligare en golfrunda på Leven Links i det strålande vädret.

Efter avslutad golfrunda sätter vi oss i bilen och åker söderut till sydvästra Skottland.
Det blir några timmars bilåkande innan vi når vårt mål och tar in på ett mysigt B&B.
Vi äter god middag och sedan blir det bingen.

Dag 5 – Måndag 3/10 – återigen en del bilåkande innan vi når våra mål och besöker whiskylager och låglandsdestilleri.
Efter att ha spenderat några timmar på dessa besök är det så dags att styra mot Edinburgh igen och hitta lämpligt övernattningsalternativ i närheten av flygplatsen inför tisdagens tidiga returflyg tillbaka till Sverige. Det blir ett praktiskt, bekvämt men ocharmigt kedjemotell. Här kan vi packa ihop oss samt ägna oss åt lite reflektering och summering av den här senaste Skottlandsresan.